Foreningen Trankebar

Standardside

Skabene er i 2 afdelinger.
Øverst det daglige,
nederst havet.

Husholdning.
Det nederste,alt fra havet.

Tsunami ting.

Sellingen og skabene.

Bibliotek m. stole og borde.

Indgangen til Bibliotek og udgang til båd huset-

Velkomst Kolam.

Velkomst tale.

Der klippes.

Indvielse´s dagen.

Danserne venter.

Gæster: forældre, elever og danskerer, venter.

Den lille fine scene.

Sports dagen.

Sjipning

Fodbold

Vand i flaske stafet.

Indgangen Med nyt skilt.

Jan fik lavet endnu et skilt.

Velkomst "blomst"

Endelig kom dagen.!!!  Efter en dag med sports games, Hvor skolerne kæmpede mod hinanden. -- Kom dagen med Taler, dans og uddeling af præmier.  Kl. 16 skulle det starte !!. Trommeoptog fra landporten, ned til paradepladsen. - Ingen elefant denne gang.

På paradepladsen var det sat en fin lille scene op, med oversejl. Alle gæsterne sad i sandet på plaststole, som sank 15 cm  ned i sandet. - Alle skulle se hvad der foregik på scenen, imod solen, så det var lidt svært ind i mellem. -  Alle så ud til at hygge sig, Poul mente nok , at der var 400 mennesker på stole, men så stod der også mange langs siden af paradepladsen. 

Der blev klippet en rød snor, ind til den "nye " Komandantens hus. - Præsten gik forrest ind, og der blev lige kikket lidt. - Altimends alle de fremmødte sad på paradepladsen. - Tilbage på scenen fortsatte programmet. - Tale fra Knud Helles. - Tale fra Karuna - tale fra Poul - Tale fra den lokale præst. Ind imellem dansede de søde piger. 2 forskellige danse.

Derefter blev præmierne delt ud. 1. 2. 3. præmie. Det tog en del tid. Vest Fyns efterskole vandt et fodbold spil. Så alle var glade.!

Derefter afslutning, tak fordi I kom alle og gjorde denne dag dejlig for os alle. Alle børn kunne få en kop te, sammen med kiks, de voksne fik te med et stykke flot Indisk lagkage. Som smagte dejligt.

Jeg var lige blevet færdig med at fyld alle skabene om formiddagen, Båden var blevet malet, alle ting var faktisk på plads. -  Takke være Vestfyns elever. - De slæbte som små æsler.  De fik malet gravstederne også. Det takker vi meget for.  Stort TAK TIL JER.

En rigtig god dag, - Collektoren kunne ikke være med, da det var en privat indvielse. Vi er en privat Forening.

Ved Guvernørboligens indvielse, var det jo Turistministeriet der ejede huset. - 

 Til alle. - Tak for en god dag:🙂