1919 - 1926

Disse billeder stammer fra Missionen. I 1962 overdrog Danmark de missionske bygninger til Leibzieger missionen. Hvordan man har fordelt dem senere til TELC og CSI. det ved jeg ikke.  Da missionen jo ikke blev solgt til Englænderne. men skulle havde kørt videre under den danske krone.  (Er der nogen der læser dette og har et andet synsvinkel, hører jeg det gerne.)

Det er meget mystisk:  " store sølv lysesteger, som stod i kirken på Dansborg. Blev sandsynlig  flyttet med til Zionskirken da den nye Zionskirke blev bygget færdig i 1701. Man kunne tænke sig at de blev lånt ud til den første Jerusalems kirke, som blev bygget (altså den gamle henne i Østergade I dag Guldsmedsgade.)  da Ziegenbalg jo brugte Zionskirken til sine prædikerne, han måtte bruge kirken hver onsdag. 
Måske er de aldrig kommet tilbage til Zionskirken.  Stagerne står i dag i Ny Jerusalemskirken. Præstegården hørte også med til Zionskirken. men idag til TELC. 
Jeg synes der er mange spørgsmål om tilhørsforholdet, hvordan man har fordelt husene. Rehlingsgård som var privat til 1944 hvordan er det havnet til Conventet. Missionen har måske bare lånt stuen i huset. Der er mange spørgsmål som ville være sjovt at få på den rigtige hylde.

Missionen idag trives. Både den i TELC og CSI. Dertil kommer DMS Arkot. 
Jeg har ikke sat mig ind i missions historen, hvor mange steder de stadig arbejder. Men jeg fornemmer det er mange steder.