Facebook: Foreningen Trankebar-indien

De dansk-norske tropekoloniene     av

Innbundet, 2020, Norsk (Bokmål), ISBN 9788256023288

Dette er første gang historien om de dansk-norske tropekoloniene er blitt utgitt på norsk. Det er fortellingen om hvordan det lille kongeriket Danmark-Norge kom til å bli involvert  …

Bogen koster 393 nkr.

Bogen kan købes på   www.Adlibris. com

Smitten.

ingen mennesker. Her plejer der at være folk.

Der er ikke meget nyt. Sankar fortæller at Trankebar ligger øde hen, ingen besøgende i byen.  -  Man kan kun handle i bestemte tidsrum.  Der kan ikke købes matrialer til byggeriet, da meget af det skal hentes over bygrænser,og der er stadig restriktioner, dog  håber de på at der kan komme gang i sagerne i næste uge.   Fortet har lukket og foreningens museum, samt Ziegenbalg er lukket.

Der kommer ikke folk til byen.  Og dem der har feber bliver testet for covid19  på hospitalerne.  Men hvor meget de ellers har styr på det er lidt hen i det uvisse.

Amul Jody,s mor er smittet, hun ligger på hospitalet, man må ikke som familie komme med mad eller på besøg. Så hvordan hun har det , ved vi ikke.Men der bliver fortalt , at resten af familien ikke er smittet.

Så er der startet igen.

Den 22 fredag stillede arbejderne på Pladsen og gik igang.

Arbejdet er gået igang igen: Se under kommandens gård.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Nyt Om 400 år - Ankomst til Trankebar.

Gå ind på  i venstre side, ned til Besøg Trankebar.  Nr. 2 klik

Højskole med ank. til Trankebar.