400 år ankomst.

Højskole Trankebar 6-15. september incl. 400 års fejringen.

Deltagerne bor på Royal House i Dronningensgade, som vi har lejet til formålet.

Pris for højskoleopholdet:  7000 kr. som indbetales til Foreningen Trankebar,  på kontonr:  5630  6291 380 806

Deltagerne sørger selv for flyrejse og visum.

Opholdet indbefatter:

Et par timers daglig undervisning, rundvisninger, ekskursioner

og møder med repræsentanter for lokale grupper.

Deltagelse i 400 års fejringen for danskernes ankomst til Trankebar den 12- 13. september.

Bustransport fra lufthavn – Trankebar og retur.

Morgenmad og aftensmad.

Kort tid efter indbetaling af kursusbetalingen til foreningens konto udmelder vi en flyafgang.

Tilmeldingen er bindende.

Program :

sø. 6/9:  flyafgang Kastrup

ma.7/9:  Ankomst Chennai. Bus til Trankebar.

ti. 8/9:  Formiddag: Indledende orientering og rundtur i Trankebar ved Knud Helles.

Eftermiddag: Poul Petersen præsenterer Dansk-Indisk      Kulturcenter, Trankebar Maritime Museum med Dronningens Bibliotek og fortæller om sit første møde med Trankebar.

ons. 9/9:    Formiddag: Fort Dansborg ved Poul Petersen.    Guvernørhuset ved Knud Helles. Om eftermiddagen møder vi repræsentanter for det protestantiske og det katolske samfund i Trankebar.

to. 10/9:   Tidlig morgen:  Tsunamien og fiskersamfundet med besøg ved fiskernes landingsplads , auktionshal og besigtigelse af det nye havnebyggeri ved Poul Petersen. Inden frokost møder vi repræsentanter fra det muslimske samfund.

Eftermiddag: møde med en repræsentant for  hindusamfundet og ekskursion til landsbyerne i det gamle trankebarområde ved Knud Helles.

fre. 11/9:   Ekskursion til Najkens Palads i Tanjavur og det store tempel.

lø. 12/9:   400 års fejringens første dag: Idrætsdag / kulturdag for skoler og institutioner i  Trankebarområdet.

sø. 13/9:   400 års fejringens anden dag: Officielt program med taler, optæden og andre kulturelle indslag fra Danmark og Indien.

ma. 14/9:    Programfri dag. Hjemrejse mod Chennai Lufthavn om aftenen.

ti. 15/9:     Ankomst til København tidlig aften.

Kursusleder :

Knud Helles:                k.helles@yahoo.com     tlf.  27 50 42 24