Flora Cottage

Flora Cottage, Dronningensgade 21, blev købt i 2003, fordi mange medlemmer syntes de manglede et godt sted at bo i Trankebar.

Det var før, at der kom hoteller til byen.
En kreds af medlemmer ca. 50 skød hver 5000 dkr. i projektet. Dem kalder vi parthavere.
De ejer ikke huset, men har nogle særlige brugerrettigheder.
Huset ejes i dag af vores samarbejdspartner TRANKEBAR DEVELOPMENT TRUST.
En huspart kan til hver en tid afhændes til et interesseret medlem gennem bestyrelsen.  Er der ingen der vil købe din partdel, må du vente.
Både salgspris og evt. købspris er 5000 dkr.
På trods af Floras høje alder (ca. 140 år), har hun det rigtig godt. Brugermærssigt fungerer huset rigtig godt, og vi renoverer det hen ad vejen.

Interesserede medlemmer kan melde ind på: Flora@Foreningen-trankebar.dk