Sidste nye.

Bådene fra TMM er flyttet til Kommandørgården.

SE under   Kommandørgården.

'************************************************************

Højskole

Vi har besluttet at udskyde højskoleprojektet til august 2017. Nærmere oplysning kommer i foreningens nyhedsbrev.

Du er meget velkommen til indvielsen af kommandørgården den 5. februar

Mvh. Poul Petersen og Knud Helles. Foreningen Trankebar.

25-10-2016
Vinterens rejser til Trankebar:
Den 15.-25. november rejser en mindre gruppe ned for at besigtige renoveringen af de første rum af Kommandørgården. Afgang med Emirate Airlines d. 15. november kl. 14.- Mulighed for at flere af vores medlemmer kan deltage og bo i Flora Cottage.
Vi forventer at holde indvielse på første del af kommandørgården i perioden 2.-5. februar. I samme perode får Trankebar besøg af vestfyns Efterskole med omkring 40 lærere og elever.
Der er stadig ledige pladser på vinterens højskolekursus som afholdes fra den 7.- 17. februar. Henv. Poul Petersen email: poul@vestfynsefterskole.dk eller tlf. 40922637.
Posthuset
Der sker rigtig meget i Trankebar. Posthuset er ved at blive renoveret, dog ikke tilbage til stohedstiden,
Buer.
Buerne ser rigtig godt ud. Man kunne ønske de kunne blive stående, som de er nu.
Posthus.
muren som var faldet sammen til venstre er bygget op igen.
Hurset var før en del af Guvementhuset, udhuse.

Ny runde af højskole i Trankebar!

Se "Højskole 2017" under menupunktet Besøg Trankebar

For flere nyheder, klik på underpunkterne i menuen til venstre.